Jokitie 3 & 8
37801 TOIJALA


Puh. (03) 575 2500
Fax (03) 575 2550
E-mail: info@puttek.fi
Internet: www.puttek.fi


Puttek Oy on vuonna 1982 perustettu, putkikannakkeiden valmistukseen erikoistunut yritys. Olemme koko toimintamme ajan tuottaneet erilaisia kannakkeita eri teollisuusalojen yrityksille kuten prosessiteollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä telakkateollisuuteen.

Esimerkiksi kaikki Suomessa valmistetut maailman suurimmat risteilijäalukset on varustettu valmistamillamme putkistokannakkeilla konehuoneesta kapteenin hyttiin.

TES-, DIN- ja muiden teollisuusstandardien mukaisten kannakkeiden lisäksi valmistamme myös asiakkaiden piirustusten ja toiveiden mukaisia putkien kannatukseen liittyviä tuotteita.

Myös tuotekehitys yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on vuosien varrella tuottanut monia kannattavia ratkaisuja erikoisimpiinkin kohteisiin.

Nopeat ja luotettavat toimitukset ovat luoneet perustan monille pitkäaikaisille asiakassuhteille jo vuosien ajan sekä kotimaassa että ulkomailla.

Kotimaisista asiakkaista mainittakoon mm. STX Finland Oy, ABB, YIT, Onninen, UPM, Fortum, Rolls Royce. Kotimaan lisäksi tuotteitamme viedään Saksaan, Englantiin, Ranskaan ja Norjaan.